Super Qendi
  Drejtuesi i Memories...
 
Drejtuesi i Memories
Organizimi dhe drejtimi i memories qendrore është aspekti me kritik ne krijimin e nje SO; Drejtuesi i memories është moduli i SO i ngarkuar me shperndarjen e memories ne detyra(task) te ndryshme (për te kryer nje detyre është e nevojshme qe kodi i saj te futet ne memorie); Kompleksiteti i drejtuesit te memories varet nga tipi i SO; Ne sistemet multi-tasking mund te ngarkohen ne memorie shume programe njekohesisht Problem: si te ndahet hapesira ne menyre optimale
 
  Heute waren schon 20 Besucher (33 Hits) hier! Per Me Shum Info : Super-Qendi-Fortesali@Hotmail.Com  
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=
↕ Mirë Se Vini Te Super Qendi ↕
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own