Super Qendi
  Fikne Pc-n per 3-5 Sekonda
 
 1 - e hapni 'Windows Task Manager' (Ctrl+Alt+Del)

2 - klikoni te opcioni 'Shutdown' (afer opcionit 'Help')
3- pastaj e mbani te shtypyr 'Ctrl' dhe e klikoni 'Turn Off'.

PC do te ju fiket menjehere brenda 5 sekondave, une gjithmone e bej kete kur jam duke u ngutur...etj.
Nuk ka ndikim negativ ne PC tuaj.
vetem provoni.
 
  Heute waren schon 2 Besucher (34 Hits) hier! Per Me Shum Info : Super-Qendi-Fortesali@Hotmail.Com  
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=
↕ Mirë Se Vini Te Super Qendi ↕
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own