Super Qendi
  HuMoR ShqiP
 

Humor ShqipPortokalli 12-12 - Meri, Salmonela dhe bodyguardi (664 shikime)
Portokalli 12-12 - Ne burg (1,840 shikime)
Portokalli 12-12 - Armet (1,108 shikime)
Portokalli 12-12 - Ferdi dhe Elsa (1,113 shikime)
Portokalli 12-12 - Tv Erseka (1,089 shikime)
Portokalli 12-11 - Saliu te Psikologu (1,665 shikime)
Portokalli 12-11 - Kur zbardhi nje dite (2,358 shikime)
Portokalli 12-11 - Vandam Sula (1,575 shikime)
Portokalli 12-10 - Gagaci (2,153 shikime)
Portokalli 12-10 - Adela dhe Kico (1,628 shikime)
Portokalli 12-10 - Gjini dhe Ramadani (1,232 shikime)
Portokalli 12-10 - Vandam Sula (1,265 shikime)
Portokalli 12-9 - Prita (2,214 shikime)
Portokalli 12-9 - Ne burg (2,404 shikime)
Portokalli 12-8 - TV Erseka (2,627 shikime)
Portokalli 12-8 - Elsa dhe Ferdi (2,023 shikime)
Portokalli 12-8 - Kush vdes ne kembe (1,580 shikime)
Portokalli 12-8 - Adela dhe Gjyshi (1,299 shikime)
Portokalli 12-7 - Ramadani dhe Gjini (1,008 shikime)
Portokalli 12-7 - Edi Rama & Sali Berisha (2,963 shikime)
Portokalli 12-7 - Adela & Gjyshi (1,272 shikime)
Portokalli 12-7 - Ferdi & Elsa (1,409 shikime)
Portokalli 12-6 - Ferdi & Elsa (2,070 shikime)
Portokalli 12-6 - Avdiu dhe Shaqira (1,754 shikime)
Portokalli 12-6 - Adela dhe Gjyshi (1,203 shikime)
Portokalli 12-6 - Vendimi (1,021 shikime)
Portokalli 12-5 - Avidu & Shaqira (1,800 shikime)
Portokalli 12-5 - Deda ne maj te shtylles (2,334 shikime)
Portokalli 12-5 - Ferdi & Elsa (1,660 shikime)
Portokalli 12-4 - Te burgosurit (2,613 shikime)
Portokalli 12-4 - Gjenerali i ushtrise se vdekur (1,273 shikime)
Portokalli 12-4 - Vandam Sula (1,506 shikime)
Portokalli 12-4 - Ferdi dhe Elsa (1,270 shikime)
Portokalli 12-3 - Van Dam Sula (1,474 shikime)
Portokalli 12-3 - Kur hapen dyert e jetes (1,851 shikime)
Portokalli 12-3 - Ferdi & Elsa (1,275 shikime)
Portokalli 12-2 - Koncert ne vitin 2009 (1,470 shikime)
Portokalli 12-2 - Adela dhe gjyshi (1,571 shikime)
Portokalli 12-2 - Vandam Sula (1,786 shikime)
Portokalli 12-2 - Gjini (1,726 shikime)
Portokalli 12-1 - Naqja deputet i ri (1,716 shikime)
Portokalli 12-1 - Furtuna (2,119 shikime)
Portokalli 12-1 - Vandam Sula (1,550 shikime)
Portokalli 12-1 - Pallati 176 (2,051 shikime)
Portokalli 11-13 - Big Brother (10,090 shikime)
Portokalli 11-13 - Ferdi dhe Elsa (6,725 shikime)
Portokalli 11-13 - Debatik (3,688 shikime)
Portokalli 11-13 - Vandam Sula (3,973 shikime)
Portokalli 11-12 - Qetsori, Bjordi, Adela, Adi dhe Ari (10,378 shikime)
Portokalli 11-12 - Gjeneral Gramafoni (3,260 shikime)
Portokalli 11-12 - Elsa dhe Fredi (3,432 shikime)
Portokalli 11-11 - Finalja e Big Brother (6,140 shikime)
Portokalli 11-11 - Ditelindje ne burg (4,599 shikime)
Portokalli 11-11 - Polici (3,757 shikime)
Portokalli 11-11 - Pallati 176 (2,648 shikime)
Portokalli 11-10 - Qyteti me i ri ne bote (5,342 shikime)
Portokalli 11-10 - Ferdi dhe Elsa (3,592 shikime)
Portokalli 11-10 - Big Brother nga Avdiu (3,757 shikime)
Portokalli 11-10 - Karaoke ne burg (4,135 shikime)
Portokalli 11-9 - Beni ecen vete (4,384 shikime)
Portokalli 11-9 - Vandam Sula (3,614 shikime)
Portokalli 11-9 - Te burgosurit ne “E Diell” (4,452 shikime)
Portokalli 11-9 - Ferdi dhe Elsa (2,969 shikime)
Portokalli 11-8 - Pallati 176 (2,747 shikime)
Portokalli 11-8 - Mesues Gjini (3,073 shikime)
Portokalli 11-8 - Tomka dhe shoket e tij (4,017 shikime)
Portokalli 11-7 - (2009) - Pallati 176 (4,195 shikime)
Portokalli 11-7 - (2009) - Vandam Sula (3,653 shikime)
Portokalli 11-7 - (2009) - Mesues Gjini (2,826 shikime)
Portokalli 11-7 - (2009) - Taulanti kerkon nje moter (3,118 shikime)
Portokalli 11-6 - (2009) - Big Brother nga Avdiu (4,259 shikime)
Portokalli 11-6 - (2009) - Balle per balle (2,656 shikime)
Portokalli 11-6 - (2009) - Mesues Gjini (2,331 shikime)
Portokalli 11-6 - (2000) - Fredi dhe Elsa (2,746 shikime)
Portokalli 11-5 - (2009) - Fredi dhe Elsa (3,187 shikime)
Portokalli 11-5 - (2009) - Mesues Gjini (2,340 shikime)
Portokalli 11-5 - (2009) - Follow Me (3,368 shikime)
Portokalli 11-4 - (2009) - Mesues Gjini ne burg (4,549 shikime)
Portokalli 11-4 - (2009) - Polici (2,985 shikime)
Portokalli 11-4 - (2009) - Vdekja e kalit (2,672 shikime)
Portokalli 11-3 - (2009) - Vandam Sula (2,661 shikime)
Portokalli 11-3 - (2009) - Olsi & Najada (3,755 shikime)
Portokalli 11-3 - (2009) - Shtigje lufte (2,575 shikime)
Portokalli 11-2 - (2009) - Komisari i drites (2,405 shikime)
Portokalli 11-2 - (2009) - Vandam Sula (2,921 shikime)
Portokalli 11-2 - (2009) - Grupi i policeve (2,050 shikime)
Portokalli 11-2 - (2009) - Fshatari (4,382 shikime)
Portokalli 11-1 - (2009) - Atentatet (3,389 shikime)
Portokalli 11-1 - (2009) - Fredi dhe Elsa (3,364 shikime)
Portokalli 11-1 - (2009) - Dentisti dhe Kapoja (2,990 shikime)
Portokalli 11-1 - (2009) - Cifti Malesor (3,100 shikime)
Game Over - Cekja (6,702 shikime)
Game Over - Igli Tare (5,155 shikime)
Game Over - Anjeza Shahini (5,899 shikime)
Game Over - Suela Kalaja (3,339 shikime)
Game Over - Arjan Sukniqi (3,629 shikime)
Game Over - Frederik Ndoci (3,768 shikime)
Game Over - Marjana Kondi (5,462 shikime)
Portokalli 2009 - Ti nuk je pa gje (5,409 shikime)
Portokalli 2009 - E diell (3,159 shikime)
Portokalli 2009 - Ne burg (4,360 shikime)
Portokalli 2009 - Stervitje ne polici (2,971 shikime)
Portokalli 2009 - Pallati 176 (4,855 shikime)
Portokalli 2009 - Malet me asfalt mbuluar (4,368 shikime)
Portokalli 10-12 - (2008) - Gjini (3,558 shikime)
Portokalli 10-12 - (2008) - Vandam Sula (3,042 shikime)
Portokalli 10-12 - (2008) - Gabelet (2,198 shikime)
Portokalli 10-12 - (2008) - Jorgaqi (1,311 shikime)
Portokalli 10-12 - (2008) - Polici (2,429 shikime)
Portokalli 10-12 - (2008) - Ponja (893 shikime)
Portokalli 10-12 - (2008) - Dy nxeneset (1,567 shikime)
Portokalli 10-11 - (2008) - Fredi takon prinderit e Elses (5,194 shikime)
Portokalli 10-11 - (2008) - Olsi Najada dhe Astriti (3,082 shikime)
Portokalli 10-11 - (2008) - Vandam Sula (1,877 shikime)
Portokalli 10-11 - (2008) - Polici (1,513 shikime)
Portokalli 10-11 - (2008) - Dora e ngrohte (1,872 shikime)
Portokalli 10-11 - (2008) - Gjini (1,326 shikime)
Portokalli 10-10 - (2008) - Fredi, Sandri, Elsa dhe Irena (3,334 shikime)
Portokalli 10-10 - (2008) - Berlusconi & Berisha (2,458 shikime)
Portokalli 10-10 - (2008) - Njeriu me top (1,745 shikime)
Portokalli 10-10 - (2008) - Adela (1,203 shikime)
Portokalli 10-10 - (2008) - Astriti takon gruan (2,290 shikime)
Portokalli 10-10 - (2008) - Vandam Sula (1,496 shikime)
Portokalli 10-9 - (2008) - Vani, Rita, Fredi dhe Elsa (3,094 shikime)
Portokalli 10-9 - (2008) - Polici dhe Goni (1,349 shikime)
Portokalli 10-9 - (2008) - Mesues Gjini (1,437 shikime)
Portokalli 10-9 - (2008) - Te burgosurit (2,162 shikime)
Portokalli 10-9 - (2008) - Edi Rama dhe Ponja (1,269 shikime)
Portokalli 10-9 - (2008) - Futboll (1,739 shikime)
Portokalli 10-8 - (2008) - Irena dhe Sandri ne Pallati 176 (2,705 shikime)
Portokalli 10-8 - (2008) - Njeriu me shenje (1,842 shikime)
Portokalli 10-8 - (2008) - Vandam Sula (2,060 shikime)
Portokalli 10-8 - (2008) - Policet (1,113 shikime)
Portokalli 10-8 - (2008) - Gjini dhe Goni (1,310 shikime)
Portokalli 10-7 - (2008) - Pallati 176 (2,562 shikime)
Portokalli 10-7 - (2008) - Olsi dhe Nocja (2,183 shikime)
Portokalli 10-7 - (2008) - Ramadani (1,298 shikime)
Portokalli 10-7 - (2008) - Gagaci (1,713 shikime)
Portokalli 10-7 - (2008) - Sport (1,163 shikime)
Portokalli 10-7 - (2008) - Edi dhe Ponja (926 shikime)
Portokalli 10-6 - (2008) - 7 per 7 mije (2,270 shikime)
Portokalli 10-6 - (2008) - Stervitje ne polici (1,745 shikime)
Portokalli 10-6 - (2008) - Zgjedhjet ne Amerike (2,120 shikime)
Portokalli 10-6 - (2008) - Gjini dhe Goni (1,387 shikime)
Portokalli 10-6 - (2008) - Atentatet (1,349 shikime)
Portokalli 10-5 - (2008) - Avdiu, Shaqira & Bojaxhiu (2,000 shikime)
Portokalli 10-5 - (2008) - Gjimnazistet (1,977 shikime)
Portokalli 10-5 - (2008) - Polici dhe Goni (1,122 shikime)
Portokalli 10-5 - (2008) - Shkolla guides (902 shikime)
Portokalli 10-5 - (2008) - Biznesmeni dhe futbollisti (1,224 shikime)
Portokalli 10-4 - (2008) - Ti Vlen nga Avdiu & Shaqira (2,526 shikime)
Portokalli 10-4 - (2008) - Poli & Ina (1,874 shikime)
Portokalli 10-4 - (2008) - Doktor Gjini (1,577 shikime)
Portokalli 10-4 - (2008) - Skenderbeu (1,283 shikime)
Portokalli 10-4 - (2008) - Tushja dhe Polici (1,287 shikime)
Portokalli 10-3 - (2008) - The Godfather (1,527 shikime)
Portokalli 10-3 - (2008) - Grupi policeve (1,201 shikime)
Portokalli 10-3 - (2008) - Ponja dhe Edi Rama (802 shikime)
Portokalli 10-3 - (2008) - Polici dhe Gjini (2,005 shikime)
Portokalli 10-3 - (2008) - Telefonata me psikologen (1,189 shikime)
Portokalli 10-2 - (2008) - Bigbrother ndarja e Olsit (1,813 shikime)
Portokalli 10-2 - (2008) - Ponja dhe Edi Rama (621 shikime)
Portokalli 10-2 - (2008) - Pleraxhinjte (812 shikime)
Portokalli 9-9 - (2008) - The Shblsh - Njerez te Humbur (2,042 shikime)
Portokalli 10-1 (2008) - Gjini dhe Goni (1,218 shikime)
Portokalli 10-1 (2008) - Diplomimi ministrave (939 shikime)
Portokalli 10-1 (2008) - Interviste futbolli (786 shikime)
Portokalli 5-11 - SHBLSH ne Burg (40 shikime)
Portokalli 4-11 - SHBLSH & Edi Rama ne shkolle (45 shikime)
Portokalli - 2008 - The SHBLSH Korcari dhe Burgaxhinjte (1,621 shikime)
Portokalli - 2008 - Shqiperia ne NATO (850 shikime)
Portokalli - 2008 - SHBLSH Ciljeta Polici (2,008 shikime)
Portokalli - 2008 - Mesues Gjini ne gjimnaz (1,190 shikime)
Portokalli - 2008 - Lulekuqet mbi mure (1,242 shikime)
Portokalli - 2008 - Kavajoti (948 shikime)
Portokalli - 2008 - Kasapi Polici Ramadani (653 shikime)
Portokalli - 2008 - Kapo & Marjeta (563 shikime)
Portokalli - 2008 - Grupi Policeve Avdiu Gjini (631 shikime)
Portokalli - 2008 - Gjini dhe SHBLSH - Takimi me prinder (1,327 shikime)
Portokalli - 2008 - Gjini dhe Goni (674 shikime)
Portokalli - 2008 - Endri & Tobi (208 shikime)
Portokalli 8-12 - SHBLSH - Grekja kerkon burre Shqiptar (1,602 shikime)
Portokalli 8-12 - Ramadon Kafsha, Dulla dhe Kasapi (556 shikime)
Portokalli 8-12 - Parashikimi i motit per 2008 nga Cekja (627 shikime)

Portokalli 8-12 - Kori i Policeve te jugut dhe te veriut (563 shikime)
Portokalli 8-12 - Emisioni Ethet (653 shikime)
Portokalli 8-10 - SHBLSH - Shqiptaret drejt Evropes (769 shikime)
Portokalli 8-9 - Xhimi, Zenuni, profesor Kasemi (698 shikime)
Portokalli 8-9 - Emisioni Deja Vu me te ftuarin Ismail Qemali (442 shikime)
Portokalli 8-7 - Nasi (637 shikime)
Portokalli 8-3 - SHBLSH - Shkollat Shqiptare (624 shikime)
Portokalli 8-10 - SHBLSH - Doktoret dhe Avdiu (633 shikime)
Portokalli 8-1 - Ramadon Kafsha dhe nipi i vet Pellumbi (384 shikime)
Portokalli 7-7 - SHBLSH - Pioneret Fatos Nano Sali Berisha Edi Rama (770 shikime)
Portokalli 7-2 - Show (223 shikime)
Portokalli 5-2 The SHBLSH - Arjan Cani ben operacion plastik (719 shikime)
Portokalli - The SHBLSH - Xhimi, Zenuni, Kasemi (822 shikime)
Portokalli - Ushtar Selimi & reporter kuzhinjeta (527 shikime)
Portokalli - The SHBLSH - Dy nxenes qytetar dhe nje katunar (1,061 shikime)
Portokalli - The SHBLSH - Doktoret (375 shikime)
Portokalli - Stupcat & Rugova (728 shikime)
Portokalli - Shblsh - Ne maternitet (618 shikime)
Portokalli - SHBLSH - Ce Posta Per Te (873 shikime)
Portokalli - Sali Berisha dhe Edi Rama ne plazh (1,174 shikime)
Portokalli - Ramadan kafsha dhe Gjini (356 shikime)
Portokalli - Polici - Restoranti (836 shikime)
Portokalli - Pacienti dhe Psikologu (216 shikime)
Portokalli - Nini & Vini (1,055 shikime)
Portokalli - Mojsiu te berberi (563 shikime)
Portokalli - Moisiu Sala dhe Tosi (582 shikime)
Portokalli - Grupi Policeve - Improvizimi (374 shikime)
Portokalli - Gjini & Ramadan Kafsha (438 shikime)
Portokalli - Gagaci & Keti (520 shikime)
Portokalli - Gagaci (437 shikime)
Portokalli - Best of 2007 (759 shikime)
Portokalli - Berisha & Moisiu (377 shikime)
Portokalli - Avdiu & Shaqira (479 shikime)
Portokalli - Arian Cani, Avdiu, Shaqira, Shpat Kasapi & Polici (1,267 shikime)
Portokalli - Arian Cani (540 shikime)
Portokalli - Alban Dudushi (314 shikime)
Portokalli - Adami dhe Eva (355 shikime)
Humor Durrsak - Paret e Mallit (1,884 shikime)
Fadil Hasa - Grimca humoristike (1,142 shikime)
Polic Meti - Doktori (527 shikime)
Polic Meti - Grate (496 shikime)
Polic Meti - Profesori (302 shikime)
Polic Meti - Puna (203 shikime)
Polic Meti - Salca (202 shikime)
Polic Meti - Sillu sillu plake e vjeter (438 shikime)
Behar Mera & Veli Rada - Ushtar Bilushi (1,220 shikime)
Parodistet e Vlores - Barcaleta (822 shikime)
Parodistet e Vlores - Bingo (350 shikime)
Parodistet e Vlores - Emigranti (615 shikime)
Parodistet e Vlores - Goodmorning Albania (527 shikime)
Parodistet e Vlores - Kercenimi (460 shikime)
Humor Shkodran - Bejte (525 shikime)
Humor Shkodran - Ikën dritat (521 shikime)
Humor Shkodran - Vijne ndihmat (454 shikime)
Humor Shkodran - Ta kthej neser (354 shikime)
Humor Shkodran - Shkodrane ne Tirane (805 shikime)
Parodistet e Vlores - Permbledhje 2 (583 shikime)
Parodistet e Vlores - Pa dru (344 shikime)
Parodistet e Vlores - Permbledhje (452 shikime)
Parodistet e Vlores - Dashuria (453 shikime)
Koco Devole - Bosi (1,465 shikime)
Stupcat - Trimi mas lufte (1,262 shikime)
Stupcat - Ne mal (559 shikime)
Stupcat - Lulzoj Fusha Lulzoj Mali (616 shikime)
Humor Shkodran ne vite (1,050 shikime)
Humor Shkodran - Testamenti (361 shikime)
Humor Shkodran - Kunati i shokut Xhemal (736 shikime)
Humor Shkodran - Fotografia (604 shikime)
Humor Shkodran - Djali i bosit (587 shikime)
Humor Shkodran - Daja në spital (363 shikime)
Humor Durrsak - Tungjatjeta pelivan (755 shikime)
Humor Shkodran - Daja ne spital (391 shikime)
Parodistet e Vlores - Monolog (426 shikime)
Gezim Kruja - Shoqet e gruas (574 shikime)
Gezim Kruja - Shoqet e gruas (428 shikime)
Estrada Tiranes - Kioska (723 shikime)
Ditari Kronkrodilit - Nini, Vini & Big Mama (1,035 shikime)
Humor Korcar - Profesore (1,524 shikime)
Humor - Ne gjendjen civile (635 shikime)
Cekja Beratit - Pularia (1,496 shikime)
Cekja Beratit - Mos Fol Se Vdes (796 shikime)
Behar Mera Rita Lati - Ma Kthe Borxhin (557 shikime)
Behar Mera Rita Lati - Ule pak pazarin (701 shikime)
Behar Mera Rita Lati - Ca pa Prone Ca Pronare (395 shikime)
Behar Mera Rita Lati - Ma beri gruja 8 me 2 (567 shikime)
Behar Mera Rita Lati - Plaka Plaku (678 shikime)
Behar Mera Rita Lati - Ma Kthe Borxhin (321 shikime)
Cekja ne rolin e dentistit (712 shikime)
Cekja - Njolla ne biografi (907 shikime)
Behar Mera - Cdo gje ben ai (415 shikime)
Behar Mera & Rita Lati - Hallall pensionin (395 shikime)
Veli Rada, Behar Mera & Rita Lati - Si do thuash kur te mbarojme (903 shikime)

Zef Deda - Turne 1995 (507 shikime)
Portokalli 4-6 - SHBLSH Ne lokal (71 shikime)
Portokalli 6-7 Ramadani & Xhoni (316 shikime)
Portokalli 6-11 - Polici (377 shikime)
Portokalli 6-11 - Nini & Gjini (669 shikime)
Portokalli 5-11 - Ca ke bo mire ca ke bo (613 shikime)
Portokalli 4-7 - SHBLSH - Partizanet (538 shikime)
Portokalli 4-13 (266 shikime)
Portokalli 3-16 (278 shikime)
Portokalli 3-10 - Ishja dhe Onja flasin gjuhe te huaja (775 shikime)
Portokalli 3-10 - Ponja duke pergjuar Edin ne telefon (665 shikime)
Portokalli 2-8 - Skenderbeu , Isa Boletini dhe Ismail Qemali (880 shikime)

 
  Heute waren schon 2 Besucher (86 Hits) hier! Per Me Shum Info : Super-Qendi-Fortesali@Hotmail.Com  
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=
↕ Mirë Se Vini Te Super Qendi ↕
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own