Super Qendi
  Pese keshilla për rritjen e rankut te blogut tuaj ne Google!
 
1. Zgjidhni Keywords dhe Keyword PhrasesChoose per te cilat deshironi qe faqja juaj te shfaqet lart ne listen e Google. Për shembull, unë dua qe blogu im te renditet lart kur kerkohet fraza, “tutoriale shqip”. Aktualisht ka rreth 586.000 faqe qe përdorin këtë term kështu që unë do të duhet të bëjë gjithçka në fuqinë time për të konkurruar me këto web faqe për të marrë postin në faqen e parë të Google. Gjithashtu duhet patur kujdes ne zgjedhjen e keywords, pasi duhet te jene te tilla qe te kene lidhje mepermbajtjen e blogut tuaj dhe kur nje user te shofi faqen te kete interes ta lexoje.

2. Perdorimi i Keyword ne titullin e blogut tuaj ka shume rendesi persa i perket renditjes ne google. Nje tjeter arsye per te perdorur keyword ne titullin e blogut eshte qe tju jepni users nje ide te sakte per permbajtjen e faqes suaj.

3. Perdorni keywords ne tekstin e blogut tuaj. Kjo nuk do te thote qe te shkruhet me vend e pa vend pasi perseritja e shpeshte e nje fjale penalizohet nga motoret e kerkimit, interpretohet si spam. Perdorimi i mire i keywords ne tekstin e blogut tuaj do beje te mundur qe motoret e kerkimit ta kategorizojne faqen tuaj ne vendin e duhur ne baze te permbajtjes qe ka blogu. Ne kete menyre kur nje user te kerkoje me keyword qe ju keni zgjedhur google do ti propozoje te vizitoje edhe faqen tuaj.

4. Mundohuni te fitoni sa me shume backlinks, dmth link drejt blogu tuaj ne faqet e tjera. Kete mund ta beni duke i kerkuar nje shoku apo nje te njofturi te vendosi nje link ne faqen e vet drejt blogut tuaj. Nje menyre tjeter eshte te shtoni faqen tuaj ne direktorite qe ndodhen ne web. Reklamoni blogun tuaj neper formuet e ndryshme te cilat lejojne kete gje. Ne kete menyre PageRank i faqes suaj do te ritet dhe renditja e saj ne google do te jete me e larte.
 
  Heute waren schon 2 Besucher (112 Hits) hier! Per Me Shum Info : Super-Qendi-Fortesali@Hotmail.Com  
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=
↕ Mirë Se Vini Te Super Qendi ↕
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own