Super Qendi
  Qysh me Hack ni web ne Piczo
 
Qysh me Hack ni web ne Piczo

pra njeri qe 1 tutorial si me i "ndal" weba piczo-s :

mere ket tool :

http://geocities.com/valmirsoft/Sprut.zip

dhe ne at program shkruje webin e viktimes :

emriiviktimes.piczo.....

dhe aty tek Thread ja bon 100 .

per 30 minuta do te jet offline , sa e mban ate qaq do te jet offline.

ne at moment qe programin e hek hapet webi perseri .
__________________________________________________ ___________
ska bre njeri nevoj per spruta sene piczo zdrohet me 1 inbox :L

Pra hyjme ne InboX te eMailit ..

Dhe Shkojme NeW per te Derguar MesazH

From psh :
_fuat@live.com Pra qysH e kini eMailin tuaj

To :
abuse@piczo.com

Subject : Hi..!

SHOW PLAIN TEXT SHENONI

Hi..!

Today I Visited A Piczo.com Site and I've Seen On It Bad Contect , ******* Things Etc..

This Is The Web URL :
www.webi.piczo.com

Please Cancel This Use's Account

edhe brenda 24 oreve do te mbyllet WEBI

Ma shum se 3 abuse qoj


 
  Heute waren schon 2 Besucher (43 Hits) hier! Per Me Shum Info : Super-Qendi-Fortesali@Hotmail.Com  
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=
↕ Mirë Se Vini Te Super Qendi ↕
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own