Super Qendi
  ShKarKo Adobe Flash CS4 Professional
 
Imazh


Adobe Flash CS4 Professional software është industria-udhëheqëse authoring angazhohen për krijimin e mjedisit interaktive përvojat.
Dorëzojë të shikuesve të gjithë platformat dhe pajisje.

Animating në Flash vetëm mori më e lehtë
Shpejt të krijojë animacioneve, modifikojë lehtësisht mocionin e rrugëve, dhe gëzojnë të plotë të kontrollit mbi atributet individuale animacion me objektin bazë animacion.

Flash tani nuk i anasjellë kinematikë
Krijo zinxhir-si animacion efekte me një seri e objekteve të lidhura ose shpejt shfytyroj duke përdorur vetëm një formë e re Eshtrat mjet.

Arsimi zbritje janë në dispozicion
Si një nxënës apo mësues, ju kualifikoheni për arsimin çmimi. Shih listën e plotë e produkteve në dispozicion për blerje.

Flash CS4 Professional është pjesë e Platformës Adobe Flash
Flash Platforma është një grup i integruar teknologji të rrethuar nga një themeluar ekosistemit. Përdor Flash Platforma për të krijuar dhe të dorëzojë imponues aplikimet, përmbajtja, dhe video.

3D transformimit:
Animate 2D objekteve 3D nëpërmjet hapësirës me emocionuese reja 3D dhe rotacionin translation tools, e cila ju lejon të animate përgjatë x, y, dhe z akseve. Apliko lokale ose globale transformim të ndonjë objekti.

Procedurale me modelim Deco dhe spray furçë:
Kthejeni simbolet në çast design tools. Apliko simbolet në mënyra të ndryshme: të krijojnë shpejt kaleidoskop-si efektet dhe përdorimin e aplikojnë mbush Deco mjet, ose rastësisht spërkë simbolet nëpër çdo zonë të përcaktuar duke përdorur spray furçë.

Metadata (XMP) support:
Shto të meta-data swf fotografi të reja duke përdorur XMP panelit. Tags shpejt caktojë për zgjerimin e bashkëpunimit dhe përvojat më të mira të lëvizshme.

Authoring për Adobe AIR:
Interaktive për të ofruar përvojën e desktop të ri me kapacitet të integruar për të publikuar në Adobe AIR Runtime. Arrijnë edhe audienca më të gjithë më shumë pajisje web, mobile, dhe tani e desktop.

XFL support:
Hapur nga përmbajtja ose Adobe InDesign Pas Efektet software dhe të mbajë integritetin fotografi. Me aplikimin e ndër-format XFL, lehtësisht përmbajtjen e importit të mëtejshme për zhvillimin në Adobe Flash.

Anasjellë kinematikë me Eshtrat mjet:
Krijo zinxhir-si animacion efekte me një seri të lidhura objekte, ose shtrembërojnë shpejt duke përdorur vetëm një formë e re Eshtrat mjet.

Motion editor:
Përvoja detajuar kontrollin mbi parametrat keyframe, duke përfshirë rotacionit, madhësia, shkallë, pozita, filtra, dhe më shumë, duke përdorur të reja mocion editor. Rafino lehtësimin e kontrollit me grafike tregon të ngjashme me ato në Pas Efektet.

Motion presets:
Enciklopedia e Lirë Shko-fillojnë me projektin tuaj prebuilt animacioneve të cilat mund të zbatohen në asnjë objekt. Zgjidh nga dhjetra ose presets krijuar dhe ruajtur tuaj. Share presets me të tjerët për të shpëtuar animacion kohë.


Kodi:
http://rapidshare.com/files/212950904/A_Flash_P_C_4_10.0.part01.rar

http://rapidshare.com/files/212950905/A_Flash_P_C_4_10.0.part02.rar

http://rapidshare.com/files/212950909/A_Flash_P_C_4_10.0.part03.rar

http://rapidshare.com/files/212950912/A_Flash_P_C_4_10.0.part04.rar

http://rapidshare.com/files/212975987/A_Flash_P_C_4_10.0.part05.rar

http://rapidshare.com/files/212975989/A_Flash_P_C_4_10.0.part06.rar

http://rapidshare.com/files/212975992/A_Flash_P_C_4_10.0.part07.rar

http://rapidshare.com/files/212975995/A_Flash_P_C_4_10.0.part08.rar

http://rapidshare.com/files/213872880/A_Flash_P_C_4_10.0.part09.rar

http://rapidshare.com/files/213872884/A_Flash_P_C_4_10.0.part10.rar

http://rapidshare.com/files/213872886/A_Flash_P_C_4_10.0.part11.rar

http://rapidshare.com/files/213872888/A_Flash_P_C_4_10.0.part12.rar

http://rapidshare.com/files/213939274/A_Flash_P_C_4_10.0.part13.rar

http://rapidshare.com/files/213939276/A_Flash_P_C_4_10.0.part14.rar

http://rapidshare.com/files/213939277/A_Flash_P_C_4_10.0.part15.rar

http://rapidshare.com/files/213939278/A_Flash_P_C_4_10.0.part16.rar

http://rapidshare.com/files/214418192/A_Flash_P_C_4_10.0.part17.rar

http://rapidshare.com/files/214418195/A_Flash_P_C_4_10.0.part18.rar

http://rapidshare.com/files/214418197/A_Flash_P_C_4_10.0.part19.rar
 
  Heute waren schon 2 Besucher (40 Hits) hier! Per Me Shum Info : Super-Qendi-Fortesali@Hotmail.Com  
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=
↕ Mirë Se Vini Te Super Qendi ↕
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own