Super Qendi
  Si Te BejM Nje FoldeR Me PasworD
 

Si Te Bejmë Një Folder me PassWord


Eshte nje tutorial i thjeshte , ku do tju tregoj nje trike me te cilin mund ta beni nje folder me password pa pasur nevoje me instalu naj program palidhje , por duke programuar thjeshte nje program te vogel te juajin .


Hapat qe duhet ti ndiqni :

1. Krijoni nje folder dhe emeroni (si te doni )

2.Ne ate folder krijoni nje .txt file pra nje notepad file dhe ne te vendosni kete CODE:


Kodi:
Quote:
Quote: cls
@ECHO OFF
title Folder Private
if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
if NOT EXIST Private goto MDLOCKER
:CONFIRM
echo Are you sure you want to lock the folder(Y/N)
set/p "cho=>"
if %cho%==Y goto LOCK
if %cho%==y goto LOCK
if %cho%==n goto END
if %cho%==N goto END
echo Invalid choice.
goto CONFIRM
:LOCK
ren Private "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
echo Folder locked
goto End
:UNLOCK
echo Enter password to unlock folder
set/p "pass=>"
if NOT %pass%== password here goto FAIL
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Private
echo Folder Unlocked successfully
goto End
:FAIL
echo Invalid password
goto end
:MDLOCKER
md Private
echo Private created successfully
goto End
:End3. Gjeni ne rreshtin e 23 te ketij kodi fjalen Password here , ose perdorne komanden CTRL-F per me gjet ma lehte , dhe aty vendosne passswordin qe deshrioni me perdor .
PSH :
if NOT %pass%== ast-crew goto FAIL
// ketu passi juaj eshte ast-crew//

4. Pastaj shkoni tek SAVE dhe e emroni kete File me emrin "locker.bat" ( Mos e harroni pa thojza)

5.Tani kthenu ne Folder dhe do te gjeni nje komande locker.exe

6.Klikone 2 here dhe do te krijohet nje folder i ri me emrin (Private )

7. OK mire deri tani pun aka shku , tani ne kete "private Folder" vendosni qa te deshironi me fshe , pa marr parasysh XXX , kenge , foto , etj etj , dhe kthenui dhe prape klikoni 2 here ne locker.exe dhe do te ju pyt a a doni me e siguru folderin Y/N ?

8.Trusnin Yes dhe folderi Private do te zhduket , si mos me kan

9.Nese doni me hap te dhenat ne ate folder qe u zhduk duhet te klikoni prape ne (locker) dhe kur te klikoni do te ju pyet per passwordin te cilin e keni caktuar ne rastin tone ishe ast-crew .

Pra ndoshta dikuj i duket interesant kjo , nese po me vlersoni

By: Super Qendi
 
  Heute waren schon 20 Besucher (32 Hits) hier! Per Me Shum Info : Super-Qendi-Fortesali@Hotmail.Com  
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=
↕ Mirë Se Vini Te Super Qendi ↕
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own