Super Qendi
  mesime per kompjuter
 
mesime per kompjuter

Se pari duhet te hapim Start ,
me pas Run , dhe ne Run shenojm "cmd" (pa thonjeza) Me pas do tju hapet 1 prompt Dhe ne te do te shenoni "telnet" . do tju shfaqet ni lloj prompti tjeter.. Pasi shfaqet telneti ateher shenojm
"o" (pa thonjeza) ..
dhe perfundimisht ne te do te shenojm :
// ip'n e pc's/c$
shembull : // 127.0.0.1/c$ dhe do te filloj te qaset (connecting pra: )

dhe ne qoftse esht online do te qaset kaq.. knaquni
p.s : Punon per Vetem kompjuteret qe e kan Share ndoj file apo folder , dhe qe eshte i lidhur LAN
__________________Pastrimi i USB nga virusi DATA
-Si te pastrojme USB nga virusi Winfile.exe apo Data.exe -


1.Se pari e kyçim usb ne kompjuter edhe hyjme ne usb dhe shkojme dhe e bejme Kerko (Search)

2.Kerko te gjitha filet dhe dosjet (Search all files and folders)

3.Ne shiritin e kerkimit e shkruan .exe

4.Te paraqiten te gjitha filet apo programet egzekutive

5.I kerkon dosjet (folderet),winfile,data me .exe dhe i zgjedhe (Selekton)

6.I pastron duke i fshire (Delete) ,por duhet qe para se t'ia beni Delete te keni te zgjedhur (selektuar) vetem dosjet (folderet),winfile,data me .exe

Dhe perfundimisht me sukses U pastrua usb juaj nga keto dy viruse .
__________________
Si ta shpejtojm startin apo ndezjen e PC-s
Shkoim :

1. Start > Run > shkrune Regedit edhe Enter

2. Shkoni :

HKEY_LOCAL_MACHINE/ SYSTEM / CurrentControlSet / Control / Session Manager / Memory Managment / PrefetchParameters / EnablePrefetcher

3. Click dy her ne EnablePrefetcher

4. Ne Post Value shkrune 1 dhe baz duhet te jet Hexadecimal

5. Restart PC
Rritja e shpejtesis se network-ut
Si Te Rrisim Shpejtesin E Internetit qe te hapen me shpejt faqet etj..
Per ta bere Kete , duhet ti Keni previligjet E Administratorit ...

Per te hyre sikur Administrator...duhet te beni keshtu..:

Shkoni Start --> Log Of ... --> Log Of

Pasi te Dilni Nga Username Qe Jeni Duke Perdorur Dhe Ju Parashtrohet
Pyetje Se Ne Cilin Username Doni Te Kyceni Ne Windowsin Tuaj
ju Veproni Atl + CTRL Del dhe kur te ju Paraqitet Nje Dritare e Vogel
Shkruani Administrator Dhe Shtypeni Enter
Tash jeni te kyqur si Administrator dhe mundemi të fillojm

Kjo ishte per tu kyqur si administrator

Tash pasi qe jemi te Kyqur Sikur Administrator Mundemi T'ia Fillojm...

Klikoni Ne .. Start --> RUN --> gpedit.msc dhe Shtypeni Enter

Do te ju hapet nje faqe ku do te duhet te veproni:

Hapeni "local computer policy"

Hapeni "administrative templates"

Hapeni "network"

Hapeni "QoS Packet Scheduler"

Ne Anen e djatht te dritares klikoni ne "limit reservable bandwidth" Dhe klikoni ne "enabled"

Pak me posht pasi qe ta beni "Enabled" shkoni ne "Bandwidth limit %" dhe ndrojeni ate prej ne 20 (apo sa eshte) ne 0 dhe klikoni OK....

Pastaj restartoni PC-ne dhe kycuni ne modin normal......dhe do ta shihni ndryshimin...
23 windows XP regjistry tips
Ndrysho kontrollimin e Diskut Autocheck.exe Time-out (Zgjatjen e Skanim diksut)
Zgjatja e kohes nga 10 sekonda ne 3 sekonda
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession Manager]
"AutoChkTimeOut"=dword:00000003

---------------------------------------------------------------------------------
Beje Disable Restartimin e Kompjuterin ne ngjarje te demtimit te Sistemit/ BSOD
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lCrashControl]
"AutoReboot"=dword:00000000

---------------------------------------------------------------------------------
Beje Disable pastrimin e Wizard-it te Desktopit te Windows Xp-se
(Paperdorjen e shortcuteve te Desktopit)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionExplorerDesktopCleanupWiz]
"NoRun"=dword:00000001

---------------------------------------------------------------------------------

Rrit shpejtsin e shfletuesit te networkit nga lista e largimit te programeve te networkut.
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr entVersionExplorerRemoteComputerNameSpace{D627 7990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}]

---------------------------------------------------------------------------------
Beje Disable Windows Take A Tour Bubble Popup
(kjo shfaqet kur e beni Format Kompjuterin)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurr entVersionAppletsTour]
"RunCount"=dword:00000000

---------------------------------------------------------------------------------

Beje Disable servis regjistrmkin e Remote (Kur keni Remote perdoruesit tjer e kan nen kontroll
kompjuterin tuaj. Nese e beni Disable askush smund te modifikoi asgje ne Kompjuterin tuaj perveq juve)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esRemoteRegistry]
"Start"=dword:00000004

---------------------------------------------------------------------------------

Beje Remove apo Disable "Recent Documents" nga Start menu. (Ky sistem ruan nga nje shortcout te secilit
program apo file te vezhguar nga ne.)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionPoliciesExplorer]
"NoRecentDocsMenu"=dword:00000001
---------------------------------------------------------------------------------

Beje Kerkim Klasik, (perdor shteg te plote ne "Title Bar dhe Address Bar".
Kjo gje iu mundeson qe ta beni Disable "kerkimin nen asistenc te qenit" dhe perdorjen internationale te
kerkimit te faqeve nderhyrse ne Windows Explorer.)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionExplorerCabinetState]
"FullPath"=dword:00000000
"FullPathAddress"=dword:00000001
"Use Search Asst"="no"
"Settings"=hex:0c,00,02,00,1b,01,e7,77,60,00,0 0,00

---------------------------------------------------------------------------------

Ndrysho emrin e Shportes apo beje Rename Recycle Bin.
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}ShellFolder]
"Attributes"=hex:50,01,00,20
"CallForAttributes"=dword:00000000

KUJDES! Shell folderin ka mundesi qe nuk e keni andaj e editoni vetem atributes dhe
call for atributes direkt nga ky file {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E})

---------------------------------------------------------------------------------

Beje Disable 'Low Disk Space Notification' (kjo u shfaqet shpesh ne Desktop si rrezik)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionPoliciesExplorer]
"NoLowDiskSpaceChecks"=dword:00000001

---------------------------------------------------------------------------------

Shpejtoe hapjen e Start Menuse dhe item-et tjera te Windows Xp-se.
(Kjo eshte metod shum e mire e hap Start Menune dhe item dritaret tjera me pak se nje second).
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop]
"MenuShowDelay"="2"

---------------------------------------------------------------------------------

Rrit stimulimin e downloadimit te internet explorerit nga 2 ne 10 lidhje.
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionInternet Settings]
"MaxConnectionsPer1_0Server"=dword:0000000a
"MaxConnectionsPerServer"=dword:0000000a
---------------------------------------------------------------------------------

Beje Remove "Queue-it-up", Burn CD me opcionin me klik djatht ne file-t e Windows Media Player-it.
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[-HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{CE3FB1D1-02AE-4a5f-A6E9-D9F1B4073E6C}]
[-HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{F1B9284F-E9DC-4e68-9D7E-42362A59F0FD}]
[-HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{8DD448E6-C188-4aed-AF92-44956194EB1F}]

---------------------------------------------------------------------------------
Beje Removes "Sign up with Passport Wizard" kj paraqitet kur doni te kyqeni per here te pare
ne MSN Messenger me shume paraqitet ne MSN e vjeter 6.0
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionInternet SettingsPassport]
"RegistrationCompleted"=dword:00000001

---------------------------------------------------------------------------------
Beje Disables Preview (Thumbnails) te Formateve Movie File
(Iu lejon te beni Move/Rename/Delete pa ndonje problem)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[-HKEY_CLASSES_ROOT.aviShellEx]
[-HKEY_CLASSES_ROOT.mpgShellEx]
[-HKEY_CLASSES_ROOT.mpeShellEx]
[-HKEY_CLASSES_ROOT.mpegShellEx]
[-HKEY_CLASSES_ROOT.movShellEx]

---------------------------------------------------------------------------------
Hape Explorer shfletuesin nga My Computer apo nga ndonje Folder.
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CLASSES_ROOTFoldershell]
@="explore"

---------------------------------------------------------------------------------
Beje Remove 'Shortcut To ...' (parashtes kur ju krijoni ndonje shortcut te ri)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionExplorer]
"link"=hex:00,00,00,00

---------------------------------------------------------------------------------
Kjo menyre krijon CMD-ne 'Command Prompt here' kur ju klikoni me klik djatht ne
ndonje Drive apo Folder.
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryshellCommand Prompt Here]
@="Command &Prompt Here"
[HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryshellCommand Prompt Herecommand]
@="cmd.exe /k cd %1 "
[HKEY_CLASSES_ROOTDriveshellCommand Prompt Here]
@="Command &Prompt Here"
[HKEY_CLASSES_ROOTDriveshellCommand Prompt Herecommand]
@="cmd.exe /k cd %1 "

---------------------------------------------------------------------------------
Beje Remove folderat "Shared Documents" nga Sistemi i Foldereve te My Computer
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr entVersionExplorerMyComputerNameSpaceDelegateF olders{59031a47-3f72-44a7-89c5-5595fe6b30ee}]


---------------------------------------------------------------------------------
Beje Disable E-mail mesazhet qe iu shfaqen ne Welcome Screen te Kompjuterit,
kur beni Log Oof apo diqka tjeter.
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionUnreadMail]
"MessageExpiryDays"=dword:00000000

---------------------------------------------------------------------------------
Beje Disable Compress Old Files (Kjo eshte e dobishme kur Rregullimi i Disc Cleanup-it
ndal se grumbulluari Filet e vjetra)
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr entVersionExplorerVolumeCachesCompress old files]


---------------------------------------------------------------------------------
Rrezimi i Windows Explorer kur hapim ndonje folder qe permban dokument file avi/video file.
Shko
Start
Run
regedit.exe (enter)
pastaj shko sipas udhezimeve

[-HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}]
[-HKEY_CLASSES_ROOTSystemFileAssociations.avishel lexPropertyHandler]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{87D62D9 4-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}InProcServer32]
Pastrimi i usb nga virusi autorn
1.Shkojme TOOLS
2.FOLDER OPTIONS - tab VIEW
3.ZGJEDHIM OPSIONIN - SHOW HIDDEN FILES
4.Dhe largojme opsionin Hide system operating file....

Hapim usb-ne dhe fshijme autorun.inf i cili eshte hidden.
__________________
Çfare eshte Ping-u
Ping eshte komanda e IP protocol e cila te ndihmon me nje pergjigje me te tregu sa po merr paketa.

Kur te merr paket te pergjigjet ne ping. Mundet me u mat koha e cila eshte e oligushme te shkoj deri tek pranuesi dhe te kthehet prap.Kjo kohe matet me milisekonda.

Ping mund te besh me ane te komandes ping (ne Unix dhe Windows platformat) Keshtu qe ne komand shkon:

Ping Adresa

Dhe pastaj do te fitoni shpejtesin e paketes tuaj:

Shembull: "ping yahoo.com"

Pinging yahoo.com [216.109.112.135] with 32 bytes of

Reply from 216.109.112.135: bytes=32 time=141ms TTL=4
Reply from 216.109.112.135: bytes=32 time=463ms TTL=4
Reply from 216.109.112.135: bytes=32 time=480ms TTL=4
Reply from 216.109.112.135: bytes=32 time=152ms TTL=4

Ping statistics for 216.109.112.135:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% los
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 141ms, Maximum = 480ms, Average = 309ms

Kjo eshte pra paketa qe fitova une ne Windows, pra kjo neve na tregoj 4 Ip komanda se si e morrem shpejtesin e paketes rezultat per qdo njeren.

Me Unix. Ping dergon qdo paket te ping-it pa ndal deri sa ta ndali (mbyllni) ju. I njejti efekt eshte edhe per Windows nese komanden (adresen) e perfundoni me -t (ping yahoo.com -t).

Ne fund komanda ping jep statistiken qe keni fitu: nr i paketave qe keni derguar, nr i paketave qe keni pranuar, nr i paketave te humbura, ma te voglen me te madhen dhe me te mesmen kohe qe keni marr te ping.

Per qka perdoret ma shume ping?

Prej te gjithave ping perdoret ma leht per me i kqyr dy lidhje perdoruseve. Ja jep ping adresen qe doni ta pingoni edhe nese keni lidhje diqka do te fitoni ping.
Vetem nese jeni ne lan dhe doni ta pingoni shokun tuaj. Nese ai ka Firewall (Murin mbrojtes) te aktivizuar pra nuk mund ta ping-oni.
__________________Si Ta Mbyllim 1 Web Me .piczo.com
ne Ket TutoRiaL do te mesoni si ta mbyllim nje Web me .piczo.com qe me qit : [Piczo WebSite NOT Found]

http://www.speedyshare.com/939922333.html
__________________
Kerko ne google si haker
qe linku kur te qit te internet explorei hapet google dhe kerkon si haker ne rolin e haker
www.google.com/intl/xx-hacker/
__________________Shikone New Yorkun live
Ja linku ketu mundeni me shiku new yorkun live jan 12 kamera ne pjeset me te rendsishme te new yorku.

http://www.earthcam.com/usa/newyork/...cam_type=large
__________________
Lidhja e dy kompjuterave ne nje server
Lidhja e dy kompjuterave ne nje server !!!!!

Si ti lidhim 2 Kompjuter me nje lidhje?
Lidhja e 2 kompjuterve ne nje server
Kablloja eshte e kryqezuar quhet "Cross over" nese deshiron ta blejsh ne dyqan ( Kompjuter Shop). Ne te dy anet e kabllos jane konektore te njejte RJ-45 vetem fijet jane te lidhura ndryshe.
Konfigurimi i kompjuterit te pare:
IP: 192.168.0.1
Subnet mask: 255.255.255.0
Konfigurimi i kompjuterit te dyte:
IP: 192.168.0.2 e ndryshon vetem nr. e fundit e ben 2
Subnet mask: 255.255.255.0
Ne te dy kompjuteret e shenon "workgroup-in" me emer te njejte dhe aktivizon file & print sharing
dhe nga ai cast do te jene dy kompjuter te lidhur ne nje serverBllokoj faqet ne pc-n tende qe te mos hapen!!!
Qe nje menyr e cila i bllokon faqet qe te mos hapen ne kompjuterin tuaj... tani mund ti ruani femijet nga xxx faqet.

hapim: local disk C shkoj windows/system32/drivers/etc/hosts

ket fajt hosts e hapim me notepad dhe nen "127.0.0.1 localhost"
e shkruani ." 127.0.0.2 www.xxxfaqja.com " dhe e bani save

tani provoni a do te ju hapet faqja

per ti bllokuar website tjera shkruani "127.0.0.3 www.xxxfaqja2.net
__________________Si Te Marrim Passa N'turkojan
Me Posht Keni Linkun Se Ku Mund Ta DownLoadoni Tuton Nga Une Per Passworda N'turkojan.


http://www.sendspace.com/file/9huz0aAds Google[tuto]
Ketu Do Ju tregoj se si ta Lidhni Nje Web Faqe a po Forum Me Ads Google Falas

http://www.sendspace.com/file/2fm9leSi ti vjedhim dikujt IP ne msn duke folur
Se Pari Shkoim Keshtu. Dikujt duke folur ne Msn Ja dergon nje Foto apo nje Dokument apo diqka tjeter dhe shiko deri sa ta shkon transferim pastaj shkoim keshtu

<>
<<qRUN>>
<<qCMD>>
<<qNETSTAT

shtypeni ENTER edhe del ip
Me te mira te gjithe
Me t'mira
_________________

Fjalori oxfordit edicioni i 11

ja linkat
http://rapidshare.com/files/13549513...lish.part1.rar
http://rapidshare.com/files/13549529...lish.part2.rar
__________________


simbole qe nuk gjenden ne tastier....
Alt-0128 ?     €
Alt-0129 ?     ü
Alt-0130 ?     ‚
Alt-0131 ?     ƒ

Alt-0132 ?     „
Alt-0133 ?     …
Alt-0134 ?     †
Alt-0135 ?     ‡

Alt-0136 ?     ˆ
Alt-0137 ?     ‰
Alt-0138 U   Š
Alt-0139 ?   ‹

Alt-0140 ?   Œ
Alt-0141 ?  
Alt-0142 ?   Ž
Alt-0143 ?  

Alt-0144 ?  
Alt-0145 ?   ‘
Alt-0146 ?   ’
Alt-0147 "   “

Alt-0148 "   ”
Alt-0149 ?   •
Alt-0150 ?   –
Alt-0151 ?   —

Alt-0152 ?   ˜
Alt-0153 ?   ™
Alt-0154 ?   š
Alt-0155 ?   ›

Alt-0156 ?   œ
Alt-0157 ?  
Alt-0158 ?   ž
Alt-0159 ?   Ÿ

Alt-0160?     
Alt-0161 ?   ¡0
Alt-0162 ?   ¢
Alt-0163 ?

Alt-0164 ?   ¤
Alt-0165 ?   ¥
Alt-0166 ?   ¦
Alt-0167 ?   §

Alt-0168 ?
Alt-0169 ?
Alt-0170 ?
Alt-0171 ?

Alt-0172 ?
Alt-0173
Alt-0174 ?
Alt-0175 ?

Alt-0176 ?
Alt-0177 ?
Alt-0178 ?
Alt-0179 ?

Alt-0180 ?
Alt-0181 ?
Alt-0182 ?
Alt-0183 ?

Alt-0184 ?
Alt-0185 ?
Alt-0186 ?
Alt-0187 ?

Alt-0188 ?
Alt-0189 ?
Alt-0190 ?
Alt-0191 ?

Alt-0192 ?
Alt-0193 ?
Alt-0194 ?
Alt-0195 ?

Alt-0196 ?
Alt-0197 ?
Alt-0198 ?
Alt-0199 ?

Alt-0200 ?
Alt-0201 ?
Alt-0202 ?
Alt-0203 ?

Alt-0204 ?
Alt-0205 ?
Alt-0206 ?
Alt-0207 ?

Alt-0208 G
Alt-0209 ?
Alt-0210 ?
Alt-0211 ?

Alt-0212 ?
Alt-0213 ?
Alt-0214 ?
Alt-0215 ?

Alt-0216 ?
Alt-0217 ?
Alt-0218 ?
Alt-0219 ?

Alt-0220 ?
Alt-0221 I
Alt-0222 S
Alt-0223 ?

Alt-0224 ?
Alt-0225 ?
Alt-0226 ?
Alt-0227 ?

Alt-0228 ?
Alt-0229 ?
Alt-0230 ?
Alt-0231 ?

Alt-0232 ?
Alt-0233 ?
Alt-0234 ?
Alt-0235 ?

Alt-0236 ?
Alt-0237 ?
Alt-0238 ?
Alt-0239 ?

Alt-0240
Alt-0241 ?
Alt-0242 ?
Alt-0243 ?

Alt-0244 ?
Alt-0245 ?
Alt-0246 ?
Alt-0247 ?

Alt-0248 ?
Alt-0249 ?
Alt-0250 ?
Alt-0251 ?

Alt-0252 ?
Alt-0253 i
Alt-0254 s
Alt-0255 ?

PROVONI shum simbole interesante
  Pastrimi i Pc-es
Së pari klikoni te *My Computer* pas andej kliko me anën e djathët të mausit te zakonisht *Drive C:* dhe kliko Properties, në anën e sipërme të tabelës shiqo për Tools dhe atje është *Error checking* *Scan disk* të cilin duhet ta shtini në funksion në *Standard mode* deri sa mos të ketë arsye që kët të bëni në mënyr të plotë *Thorough* Deri sa Standard mode do të zgjasë disa minuta, mënyra e plotë apo *Thorough* mundet të zgjasë me orë të tëra. Pra kët të dytën mundeni ta bëni vetem nëse egzistojn probleme në disk.
Pasi që të mbaroj *Disk defragment* atëher fikni kompjuterin,kështu që *Disk defragment* do të jet më i suksesëshm

---------------------------------------------------------------------------------------------------
                Shpejto Rrjetin


http://www.soft32.com/Download/Free/...6/4-572-1.html
E merrni ket prgram , e instaloni, e shihni qe jon dy BOXE per me shkru IP-n
Dmth i shkruni kshtu
nese IP-ja juaj eshte 192.168.5.64 ateher ne boxin e par e shkrun
192.168.5.1 kurse ne te dytin e shkrun 192.168.5.99 edhe klikon START , dhe programi i skanon te gjitha IP-t , qe jon Aktive dhe JoAktive...
Ato aktive jon me ngjyr te kalter...
Ne anen e djatht te IP-s shkrun emri i kompjuterit...E mbajm mend emrin e kompjuterit dhe shkojm...
Star>>Run>>ShutDown -i>>Add>>E Shkrujm emrin e kompjuterit, edhe ne fund e shkrujm ni text per Viktimien, klikojm OK, edhe pas 20 Sec, viktima e ka kompjuterin e fikur...


---------------------------------------------------------------------------------------------------
-


Shpejto Rrjetin

Klikoni Ne .. Start --> RUN --> gpedit.msc dhe Shtypeni Enter
Do te ju hapet nje faqe ku do te duhet te veproni:
Hapeni "local computer policy"
Hapeni "administrative templates"
Hapeni "network"
Hapeni "QoS Packet Scheduler"
Ne Anen e djatht te dritares klikoni ne "limit reservable bandwidth" Dhe klikoni ne "enabled"
Pak me posht pasi qe ta beni "Enabled" shkoni ne "Bandwidth limit %" dhe ndrojeni ate prej ne 20 (apo sa eshte) ne 0 dhe klikoni OK....
Pastaj restartoni PC-ne dhe kycuni ne modin normal......dhe to ta shihni ndryshimin...                                           


---------------------------------------------------------------------------------------------------Krijo Virus

1.Qile Microsoft Word

2.Click ALT-F11 ku do te pop-up nje dritare e quajtur VBA editor

3.ne dritaren "project" do te shohesh "Project (Document1)".

4.Gjej Mircosoft Word Objects pastaj nen te "This Document"

5.Click 2 here ne THis Document , fshij qdo tekst qe na paraqitet ne editor (ne anden e djatht )

6.Hape Tekstin me Code Virusi.txt Merre ktu Teksti qe te paraqitet bonja Copy tere tekstit dmth CTRL+A.

7.Kthehu prapa ne fqen e hapur nga ALT+F11 nga Wordi dhe commanden PASTE praktiko.

8.Shtyp ALT-Q ku te kthen ne WORD.

9.Ruaje DOkumentin.


---------------------------------------------------------------------------------------------------Qysh me hy ne pc te dikuna

Qysh me ju hi Dikujt prej MSN ne Pc Se Pari i thuani personit qe deshironi ti hyni mbrenda ne Pc qe te shkon Kshtu:
kur je tu shkrujt ty aty Siper Lexon **Actions** edhe posht asaj Lexon **Request Remote Assistance** Klikon aty me klikun e majt te mausit edhe pastaj ti duhet me e boj accept edhe duhet te presish pak seconda edhe do te hapet nje dritare e vogel dhe e pret deri sa personi ta pranon, kur ai e pranon do te hapet nje Dritare e Madhe e Cila Do te Tregoje se cka ban personi Ne Pc-n e tij (e disha edhe diqka tjeter si mundesh je mar nen control Pc-n po e kam harru)
Flm Per MireKuptim
Shpresoj se ju Hyn Ne Pun CheaTs Cheats Cheats Grand The Auto: San Andreas.http://rapidshare.com/files/19545880/San_Andreas_Cheats.txt.html Scarface:World Is The Yourhttp://rapidshare.com/files/19547966/Scarface_Cheats.txt.html Grand The Auto: Vice Cityhttp://rapidshare.com/files/19548522/Vice_City_Cheats.txt.html Need For Speed:Undergraund 2http://rapidshare.com/files/19549139/Undergraund_2_Cheats.txt.html Need For Speed:Most Wantedhttp://rapidshare.com/files/19550101/Most_Wanted.txt.htmlSi mundesh të bësh record të madh ne Pinball 1----.Se pari e hapim pinball pastaj vetem e shkrujm hidden test edhe hina new game edhe me tast te mausit e majna shtypum edhe mund ta dergojm topin ka te deshirojm ne
--------------------------------------------------------------------------------


Nese doni me e qit daken prej MSN isht shom leht,viktimes ja jepni kodin e meposhtem edhe i thoni ta vujn ne kocken e dyt te nikut edhe kur ta vujn per nja 2 sec e qet jasht.Edhe kurr nuk munet me hy ma me at email prej ati PC,e vetmja mnyr isht ose me shku ne net caffe e me hi ose me e formatizu PC qe kodi:

n—a_Á—ay±m—aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá—±Ç᧱Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá


Me marr IP najkujt

Nese jeni ne ndonje net caffe mundeni me ja marr ip shum leht,shkoni kshtu:
>Starte shkruni cmd<
Por me ja marr IP duhet te jet online.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Si me hy ne PC te dikujt

talluni me te tjeret ne rrjet nese i dini ip fikse
ok po kujdes se ka dhe tipa qe e marin vesh kete gje


shkoni tek linku i meposhtem

http://www.speedyshare.com/798686808.ht
ml

instaloni programin
nese mundeni

se si merni ip e kompjuterin te viktimes e beni jane punet tuaja duhet ta dini tashme


hapni programin dhe aty ku thuhet remote host shkruani ip e personit (VIKTIME)

shkruani administrator tek password ( normalisht neper internet kafe i lene pa password administratoret ) dhe lidhuni me kompjuterin tjeter
kujdes po luajtet mouse i leviz dhe personit tjete

---------------------------------------------------------------------------------------------------

MSN Freezer:by blend-hack-foto

Nese ju ka merzitur dikush me msn e merrni kit program edhe e shkruni emailin e viktimes i mshon FREEZE edhe ja bllokon email-in,kur don me ja zhblloku e shkrun emailin e viktimes edhe i mshon UN-FREEZE

Code:
http://rapidshare.com/files/20536283/50c.rar
---------------------------------------------------------------------------------------------------
PER ME RESTARTU PC PER 3 SEKONDA
http://www.speedyshare.com/543114678.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Virus per me e blloku PC qe linku:

http://www.speedyshare.com/377169710.html--------------------------------------------------------------------------------------------------
Virus i Smut
nese pytni se per qfar vlen ky virus: normalisht ket virus ja dergoni viktmis me rar apo me zip. viktima kur e qel ket virus me mijera viruse prej interneti ne faqen e tij i vijn dhe ket nuk ka gjasa me mshel..por edhe nese vepron ctrl+alt+delete nuk i funksionon..mbrenta 8 min kompjuteri i nalet edhe nuk i leshohet me..ky virus i djeg edhe disa pjes ne kompjuter mrena..donwload link: http://rapidshare.de/files/11577198/virues.zip.html
Nese doni me e qit daken prej MSN isht shom leht,viktimes ja jepni kodin e meposhtem edhe i thoni ta vujn ne kocken e dyt te nikut edhe kur ta vujn per nja 2 sec e qet jasht.Edhe kurr nuk munet me hy ma me at email prej ati PC,e vetmja mnyr isht ose me shku ne net caffe e me hi ose me e formatizu PC qe kodi:

n—a_Á—ay±m—a ÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá—±Ç᧱Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá


Me marr IP najkujt

Nese jeni ne ndonje net caffe mundeni me ja marr ip shum leht,shkoni kshtu:
>Starte shkruni cmd<
Por me ja marr IP duhet te jet online.


Si me hy ne PC te dikujt

talluni me te tjeret ne rrjet nese i dini ip fikse
ok po kujdes se ka dhe tipa qe e marin vesh kete gje


shkoni tek linku i meposhtem

http://www.speedyshare.com/798686808.ht
ml

instaloni programin
nese mundeni

se si merni ip e kompjuterin te viktimes e beni jane punet tuaja duhet ta dini tashme


hapni programin dhe aty ku thuhet remote host shkruani ip e personit (VIKTIME)

shkruani administrator tek password ( normalisht neper internet kafe i lene pa password administratoret ) dhe lidhuni me kompjuterin tjeter
kujdes po luajtet mouse i leviz dhe personit tjeteMSN Freezer:by blend-hack-foto

Nese ju ka merzitur dikush me msn e merrni kit program edhe e shkruni emailin e viktimes i mshon FREEZE edhe ja bllokon email-in,kur don me ja zhblloku e shkrun emailin e viktimes edhe i mshon UN-FREEZE

Code:
http://rapidshare.com/files/20536283/50c.rar


PER ME RESTARTU PC PER 3 SEKONDA
http://www.speedyshare.com/543114678.html


Virus per me e blloku PC qe linku:

http://www.speedyshare.com/377169710.html

Mar 28 2007 05:35 am
Virus i Smut
nese pytni se per qfar vlen ky virus: normalisht ket virus ja dergoni viktmis me rar apo me zip. biktimi kur e qel ket virus me mijera viruse prej interneti ne faqen e tij i vijn dhe ket nuk ka gjasa me mshel..por edhe nese vepron ctrl+alt+delete nuk i funksionon..mbrenta 8 min kompjuteri i nalet edhe nuk i leshohet me..ky virus i djeg edhe disa pjes ne kompjuter mrena.
 
  Heute waren schon 20 Besucher (35 Hits) hier! Per Me Shum Info : Super-Qendi-Fortesali@Hotmail.Com  
 
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=
↕ Mirë Se Vini Te Super Qendi ↕
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own